úterý 24. listopadu 2015

P6: Den 328.

Jak už to bývá, když je něco super, nedá se čekat, že to bude pokračovat i nadále. Né že by v noci byla nějaká tragédie, ale zase se vzbudil 3x. Z toho u toho jednoho vzbuzení to bylo asi na hodinu, kdy se různě převaloval, musela jsem uspávat a chtěl pořád mléko. Nakonec to vypadala na prdy, protože po napití se pak vyprděl. Ach jo. Člověk si lehce zvykne na to dobré a krok zpátky je zase hodně nepříjemný, No ale uvidíme. Snad to byla jen jednorázová záležitost.

Dopoledne byl odpočinkový den. Pro mě. Toník spal od čtvrt na deset do půl jedenácté, pak dostal malou svačinku, vzbudila jsem Honziho a šli plavat. Opět to prý nebylo nic moc. I tady jedeme ve vlnách. Chvíli je naprosto spokojen, pak přijde období, kdy nespolupracuje. Snad se to zase zlomí. Na začátku prvního kurzu se mu to moc líbilo. Tak jsme mu zaplatili druhý kurz a v ten moment začal ve vodě vyvádět a nespolupracovat. Honzi je pak z toho zklamaný, já si užívám chvíli volna. Dnes byl i uvařen oběd, takže fakt leháro. Šití a net. Odpoledne pak klasicky spolu a pak hlavně společný večer. Honzi nemá noční. Hurrá.

A večerní uspávání? Toník začal pobrekávat, když jsme ho dávali do postýlky, ale jak v ní ležel hned se uklidnil a pak už bylo vše v pohodě a v klidu. Takže to funguje. Hurrá.

Za měsíc jsou Vánoce a Toníkovi je 13 měsíců. Letí to, letí:-)


Žádné komentáře:

Okomentovat