čtvrtek 20. prosince 2012

P3: Vánoční klub - Den 355.

Jak už to tak bývá, po "horkém" klubu přichází ten pohodový a tak to bylo i dnes. Naštěstí:-) Ze "zlobivé" party dorazil jen jeden, který prý u toho největšího úterního řádění už nebyl (vzhledem k dalším okolnostem mu to věřím, i když důkaz nemám) a dohodli jsme se na určitých pravidlech, které celou dobu, co byl v klubu, dodržoval. Byl fakt zlatíčko - zbytek party nebyl, neměl se před kým předvádět a tak fungoval:-)
Většinu klubu jsme pekli perníčky, které jsme i následně zdobili a většinu si jich děti odnesly domů:-) Poslouchali jsme vánoční písničky, házeli pantoflí, zapálili si všechny svíčky na věnci a ochutnávali různé naše i cizí ovoce. Prostě pohoda a klídek:-)
Po odchodu dětí jsme si připili (Jahodovými rychlými špunty:-) ), předali si dárky (dostala jsem úžasné vykrajovátko slona), se všemi se rozloučili a s Bě jsme zrealizovaly svojí speciální Pfkovou akci (každý dostal své vlastní Pfko s poděkováním za celý rok). Moc potěšily první reakce, jsem ráda, když můžu potěšit a udělat radost:-)
A teď více než 14 dní volna, kdy sice budu muset sice trochu pracovat na kompu, ale nebudu muset nikam jezdit a neuvidím děti. Těším se na to moc:-) Abych se zase těšila na to, až otevřeme:-)




2 komentáře: