úterý 11. prosince 2012

P3: Prudící zdobení stromečku - Den 346.

Na balkónu jsme ze sněhové závěje vysvobodili s dětmi stromeček a v klubu máme zase o kousek víc Vánoce. A děti fakt mile překvapily, protože v logickém myšlení předčily i nás dospěláky. Úkol zněl jasně - přinést písek, abychom mohli upevnit stromeček v našem improvizovaném košovém stojánku. Ale zatímco já bych složitě odhazovala sníh z pískoviště abych se dostala k písku, děti přišly na to, že je lepší písek nabrat pod klouzačkou, protože tam sníh není:-) Geniální!
Jsem si na konci klubu fotila stromeček na Projekt a skončilo to focením u stromečků v různých skupinkách. A vznikla i fotka mojí maličkosti.























Ale aby to nebylo dnes jen pohodově vánoční, měly jsme i zkoušku trpělivosti, kdy partička 7 - 11letých dětí si potřebovala zvýšit ego a předvést se před kamarády, tak prudily a machrovaly, až si vysloužily stopku jak na zbytek klubu, tak i na čtvrtek. Zase házet si sníh do klubu a nadávat si, to si beztrestně nenecháme.

On ten dnešní den byl zajímavý už od rána, kdy jsem půl hodiny mrzla na zastávce, protože bus přijel s 25 minutovým zpožděním. Jsem si říkala, že když proti jely dvě 240 za sebou, že bude problém. A byl. Skutečně 240 přijela až poté co ta jedna z těch dvou dojela na konečnou a pak se vydala zase zpět. V té zimě čekání nic moc.

Žádné komentáře:

Okomentovat