pátek 11. ledna 2013

P4: Backstreetí - Den 11.

Padla na mě nějaká nostalgická pubertální nálada a taky jsem dneska dost času sama doma, tak toho využívám a pouštím si hudební videa, která byla mojí pubertou. Fajn nostalgie, i když je šílené, kolik let už to je...
A potěšil mě ráno pohled z okna, hezky bíle pocukrováno:-) Večer zase krásně "hořel" Jižák.



















Rok 1995 a Backstreet Boys vydávají první singl. O 2 singly a rok později je objevuji v Bravíčku a je to jasné:-) Teda z dnešního zpětného pohledu to jsou pěkná "ucha":-)))


Stejná píseň, jen jinak zremixovaná, ale tvrdá současnost. Z "uch" už jsou to spíš "strejdové". Ale i tak se ráda mrknu na to, jak pokračují dál. Výdrž mají:-)



A neodpustím si ještě jedno video téhož.  Tentokrát z roku 2010 z turné s kterým byli i v Praze (30.11.2009). Tohle pojetí se mi asi líbí nejvíc, i když se vždycky neubráním otázce, do kolika let budou schopní jet ve stylu taneční skupiny. Po návratu Kevina je věkové rozpětí členů skupiny 33 - 41 let.



A jedno video z vrcholu kariéry. Rok 2001 celý svět jim leží u nohou. Nejšílenější je to v Latinské Americe a v Japonsku (zde jsou stále velmi populární).


Video pro silné povahy - Buenos Aires. Husto začíná být tak od 2:12, extrém pak od 7:10...

Žádné komentáře:

Okomentovat