pondělí 1. února 2010

Sponzorský dar - Den 32.

Do klubu dostáváme různé sponzorské dary. Za většinu jsme rádi, protože třeba spotřeba různých drobností (vesměs reklamních předmětů) na ceny za soutěže a akce je poměrně velká (když je co dávat). Snažíme se sice výchovně působit, že nemusí za každý svůj výkon požadovat nějakou odměnu, ale když máme, tak je rádi odměníme.
Některé sponzorské dary mě stále ještě nepřestanou udivovat. Nezapomenu na jednu dodávku věcí z obchodu - vesměs věci vrácené z reklamací, které jsme několik týdnů postupně zkoušeli a většinu jich vyházeli (protože fakt nešly) - bylo mezi nimi zhruba 40 dvdpřehrávačů nebo jen levé brusle. Taky jsme měli sklad plný šampónů, kolekcí a černých ozdob na stromeček.
A dneska nás na klubu čekaly sirky.
Není jich vůbec málo a tak zase přemýšlíme co s nimi. Opravdu praktická věc do klubu. Navíc ten potisk.


Část jich je aspoň protidiskriminační.

Tak otázka pro nápadité - Co se dá dělat s tolika sirkama?

4 komentáře:

  1. Tak pár nápadů: můžete hrát Sirky (krabička se vysype, a soutěží se, kdo nejrychleji zandá levou rukou všechny sirky do krabičky a krabičku zavře). Můžete z nich stavět věž, každý přidává jednu sirku, progrává ten, komu věž spadne, může se stavět třeba na hrdlo lahve, aby to bylo těžší.

    Můžete je využít na rukodělky. Třeba já jsem dávala dětem k vánocům také sirky, s obrázkem oddílového znaku. Krabičky se ale dají polepit čímkoli, vlastními kresbami, výstřižky z časopisů...

    Můžete sirky vysypat a z krabiček něco vyrobit, co já vím, šperkovnici, adventní kalendář...

    A to nejlepší ankonec: můžete si k myšákům pořídit ještě nějakého sirkožrouta:-D

    OdpovědětVymazat
  2. Kačenko, díky za nápady:-) Zatím to asi vypadá, že je použijeme na hry nebo rukodělky. Řekli jsme si, že dětem je dávat nebudem. Jejich radost by vedla k tomu, že by je zkoušely hned před klubem a to by nemuselo dopadnout dobře a navíc máme v okolí velmi všímavé spoluobčany, kteří neváhají hned volat a žalovat. (podobnou situaci už jsme řešili, akorát, že v té hrály hlavní roli papíry od nás a zapalovače od klientů)
    Sirkožrout - taky dobrý nápad, jen se bojím, abychom pro něj neměli těch sirek málo:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Nebo, jsou-li děti šikovné, můžete stavět přímo něco z těch sirek - lepit různé stavby a tak :)
    Tady jsou sice složité věci (http://www.srandaweb.com/stavby-ze-sirek-12-fotek-2007030078.html ), ale určitě nějaký menší domeček, nebo jen 2D obrázky zvládnou na nějaký karton nalepit :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc děkuji za nápady. Až je nějak začnem využívat, tak poskytnu fotodokumentaci.

    OdpovědětVymazat