neděle 19. června 2016

P7: Den 171.

Jestli jsem včerejší noc hodnotila jako né moc dobrou, moc dobře jsem věděla, že ale může být ještě hůř. A bylo. Vstávačka v 0:15. 2:30 a 4:30. Pokaždé důrazné dožadování se mléka. Voda z flašky neprochází, hodně naředěné (2 odměrky místo 5) mléko ano. Trpím a hlavně to první buzení nedávám. Nechci Toníkovi tak brzo dávat mléko, bojím se zhoršení návyku a taky toho, že to není dobré pro zuby. Ale asi ho teď opravdu potřebuje. Při třetím buzení doufám, že ještě bude spát. Vypadá to totiž špatně. Dlouho spolu bojujeme. Toník nechce spát v postýlce, chce ke mě do postele. Když si ho tam vezmu, okamžitě to skončí šťoucháním do očí apod. Kolečko postýlka postel jedeme několikrát. Nakonec někdy po páté usíná. U mě v posteli. Budíme se po hodině a naštěstí ještě na chvíli znovu usínáme. Nakonec jsme v posteli až do sedmi.
Chvíli po probuzení v pohodě, pak se zase dostáváme do prudérní nálady. Nic nezabírá. Nakonec náladu vylepší až láhev s mlékem. Jak jinak. Nu, jídlu teď Toník moc nedává, ale mléko by pil na litry. Už aby byla akce zuby za námi.
Dopoledne k rodičům. Tam pohoda, klídek. Pohodové usínání i spaní. Odpoledne domů za Honzim. Cestou se potkáváme v parku a jdeme s Toníkem na hřiště. Hlídáme oblohu a odcházíme s hromovým doprovodem. Dnes hřešíme - k večeři pizza.
Toník se nechce večer koupat, tak se dohodneme, že dnes bez. Zkouším zase jinou variantu čištění zubů. Čištění nic moc precizní, ale aspoň bez boje. Uvidíme, jak to půjde v dalších dnech.
Večer zase duha:-)




Žádné komentáře:

Okomentovat