pátek 2. srpna 2013

P4: Finální - Den 213.

Krom dopoledne den na přání - koupání, hraní přehazky a diskotéka. K tomu poslední etapa a noční bojovka. Chtěli jsme udělat něco, na co budou děti vzpomínat a co se bude lišit od obvyklých stezek odvahy. Tak jsme vymysleli rituál s pálením svých přání, aby mohli vyletět na oblohu a čekat na vhodnou dobu až se splní. Tma, oheň, příběh k zamyšlení, nebe plné hvězd a spoustu slz. Rozbrečeli jsme 6 dětí z 10. Nějak nám nedošlo, že né úplně všichni mají standardní rodinu a jejich přání může být hodně dospělé a nesplnitelné, což je důvod k vypuštění stavidel emocí. Rozhodně ale nelituji toho, že jsme poslední celý den zakončili takto. Mělo to obrovskou atmosféru.
Po uložení dětí vypisování diplomů, kompletace fotek a koukání na poslední natočená videa.Přitom nás vyděsil Rambo (místní jednooký úžasně mazlivý pes), který nám skočil na dveře. Byli jsme asi jedení, co byli v tuto hodinu v areálu vzhůru. Nakonec si ustlal v krabici na verandě a my šli spát po druhé hodině.

A taky nám Jahodový skřítek poslal balíček plný sladkostí a taky s Bravo Girl! První balíček, co jsem kdy na tábor dostala.





1 komentář: