čtvrtek 1. listopadu 2012

P3: Předdušičkový klub a rozlučka - Den 306.

Dušičky budou sice až v pátek, ale to není klub, tak si je děláme dnes. Nejen kvůli Gábi, ale také proto, že v poslední době přišly děti dvakrát s tím, že jim zemřel jejich spolužák (jednou šlo o hodně nešťastnou událost rozebíranou bulvárem, což celou situaci ještě zhoršovalo). Hodně se tak v poslední době bavíme o smrti a tak nám přišlo dobré zapálit svíčku za všechny, kteří tu už nejsou.
Večer se pak v Jamajce konala rozlučka s Pe, který končí v práci. Během večera se vzpomínalo i na Gábi. Ono to ani jinak nešlo, když jsme byli v její oblíbené hospodě a celý večer tam procházeli nějaké cizí 2 slečny, které jí byly hodně podobné. Dost zvláštní pocit. Tak jsme večer zakončili jejím vzpomínkovým videem, dali si panáka a rozešli se do skoro už páteční noci.

2 komentáře:

  1. To je dobře, Jani, že se s dětmi na klubu bavíte o smrti. Je to pořád spíš tabu... V Jamajce to bylo prima, moc ráda jsem vás všechny viděla. Díky za hezký večer.

    OdpovědětVymazat
  2. Káčo, díky:-) Snažíme se bavit o všem, ale některá témata jsou přetěžká... Jsem moc ráda, že jsme se zase (skoro) všichni sešli, doufám, že se uvidíme na patnáctinách JAHODY:-)

    OdpovědětVymazat