sobota 24. listopadu 2012

P3: Po NočněJahodové mrtvo - Den 329.

Program skončil sice podle plánu, ale následné chystání ležení se lehce protáhlo, takže film na dobrou noc končí až vlastně v sobotu - něco po půl jedné. Kupodivu ho dokoukali všichni. Někdo hned poté usíná, jiní kecají ještě ve dvě. Napomínání nemá cenu. Tak to balíme a jdeme také spát. Ráno je budíček naplánován na osmou, ale už v půl mě budí rámus - děti už jsou všichni vzhůru.
Snídáme, balíme, uklízíme, fotíme se a hodnotíme proběhlou akci - dostáváme jednu dvojku, jinak samé jedničky:-) A pak už jen odchod domů. Jsem mrtvá, ale spokojená - akce se povedla!
Zbytek dne jsem totálně mrtvá, i tak se ale zmobilizuji natolik, že umyji okno v ložnici. Uff. První část předvánočního úklidu hotová. Večer pak jde HOnzi na noční a já se přesouvám i s potkanem k rodičům.

Ještě jedna perlička z rána - holky za mnou přiběhly s očima navrch hlavy - že už na to přišly, že Gábina je upír! Vysvětlení tohoto zjištění bylo jednoduché - na fotce má červené oči:-) Ach to Stmívání... Doufám, že to Gábi pobavilo stejně jako nás...:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat