neděle 17. června 2012

P3: Neplánovaně stále v Chorvatsku - Den 169.

Ve dvě v noci nás budí odtahovka, nakládá Feldu, my se usazujeme v kabině a jedeme do Zadaru, kde nás před čtvrtou ráno složí před škodováckým servisem.



















Jdeme spát a čekáme na ráno. Po pár hodinách spánku v autě před servisem zjišťujeme, že servis opravdu v neděli nepracuje. Nervy začínají pracovat. Odtahovka přiváží ale další auto a servisák se pak domlouvá s majitelem, že se na naše auto podívá. Čekáme. Závada neobjevena, vše v pohodě. Bereme si auto a jedeme se projet. Závada se projeví. Vracíme se. Trváme na svém, auto dělá stále stejné problémy. Servisák odjíždí do kostela, ale slibuje, že po návratu se na to znovu koukne. Čekáme. Auto je důkladně prohlídnuto a nakonec je objevena závada na čidle a to je vyměněno. A my před třetí konečně vyrážíme na cestu k domovu. Doufáme, že teď už bez problémů.




















Provoz je v pohodě, Honzimu se jede dobře a tak zvládáme s přestávkami projet zbytek Chorvatska, Slovinsko i Rakousko a chvilku před půlnocí jdeme spát v Mikulově na benzínce. Konečně v Čechách:-)

Žádné komentáře:

Okomentovat