pondělí 25. ledna 2010

Jahodoví myšáci - Den 25.

Kejchy a Miky tvoří 2. generaci Jahodových myšáků. Monty s Džamym už jsou v potkaním nebi, stejně jako jejich bráška - můj Matýsek a sestřička Bondy od Ga. Od září tak válčíme s těmahle dvěma raubíři. Děti je milují. Potvrdilo se to, když nám vykradli Jahodu, my jsme z výchovných důvodů měli 1 klub zavřeno a mezi dětmi se mezitím rozšířila fáma, že ukradli myšáky. Zhruba měsíc chodili stále noví a noví návštěvníci, kteří se divili, jakto, že je tam máme, když mají být ukradení :-)) Ukradená hifi věž jim nevadila, ale kdyby ukradli myšáky....

Miky se mi před klubem uvelebil v pořadači na papírech. Předtím asi půl hodiny běhal po stole, po notebooku..., tak se unavil.


Hráli jsme hru Mám to! Hrát jí na stole, kde stojí otevřená klec s myšáky, není dobrý nápad. Neustále nám kradli kostky. Miky (asi) držel a nechtěl pustit.

2 komentáře:

  1. Ta první fotka je naprosto báječná... A ta druhá vlastně taky :D

    OdpovědětVymazat
  2. Dík za pochvalu. Vyfotit Mikouše v pořadači byl docela oříšek - furt si tak hezky ležel a jak jsem se přiblížila s foťákem, tak zbystřil a lezl se podívat co to je. Potvůrka zvědavá:-))

    OdpovědětVymazat