středa 20. dubna 2011

P2: V pohybu - Den 110.

Ráno jsem šla k tetě, vrátila se před třetí a před čtvrtou jsme už jeli do Petrovic. Omrkli jsme jeden úžasný byt, který má bohužel tu nevýhodu, že je v přízemí. A hned je tu obrovské dilema - ano či ne. Vybrat si něco, co není úplně ideální nebo to nechat být a doufat že narazíme na něco lepšího. Uff. Posezení u našich - v pohodě. Taky ještě jedno uff (tentokrát úlevné) a pak už jen dom. Přijela jsem v devět. Honza ještě jel fotit fireshow a já na netu prohlížela inzeráty bytů.
Doma jsem osaměli - o víkendu se chystáme pryč, tak Majky zůstal u našich. Na fotce proto opuštěná klec ještě s kostí od oběda:-)

3 komentáře:

  1. K nám do Petrovic? Mělo by to jedno plus - třeba bysme se potkávali častějc:-) Kde jste obhlíželi??? Kač.

    OdpovědětVymazat
  2. Obhlíželi jsme v tvém baráku, ale asi tam nepůjdeme, protože je to přízemí. Ale v plánu je se usadit někde v blízkosti rodné hroudy - Hostivař, Horní Měcholupy či Petrovice. Takže bychom se mohly častěji potkávat :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Přízemí je hloupé, rozhodně bych nechtěla bydlet v těch bytech, co jsou čelem k výtahu, ty druhý můžou bejt o kapku lepší. A knám do vchudu se nestěhujte, ségra dělá u výtahu vždycky strašný scény, to byste moc klidu neměli:-D Kač.

    OdpovědětVymazat